duminică, 9 august 2009

Fantoma din Andrieşti - Poltergeist (2)


Totul a început în satul Andrieşeşti, jud. Bacău, când în noaptea de 24-25 februarie, familia Hadâmbu a auzit tot felul de zgomote ciudate fără vreo cauză aparentă. În nopţile ce au urmat, fenomenele au avansat la mişcări de obiecte, spargeri de geamuri, pahare şi ouă şi chiar şi voci ce se auzeau parcă de nicăieri. În vremea asta, fenomenele s-au extins şi la alte case din zonă, iar lumea a chemat preoţi să facă slujbe de alungare a duhurilor rele. Un băiat de 15 ani a recunoscut că i-a făcut câteva farse bunicului său mişcând obiectele prin casă, dar lumea nu a vrut să accepte că un singur băiat a putut păcăli un întreg sat.

Martorii evenimentelor, printre care se numără poliţişti şi preoţi, spun că nu pot explica cele ce s-au întâmplat şi că băiatul nu ar fi avut cum să le cauzeze.

Apoi a apărut ideea cum că fenomenele sunt cauzate de o fantomă, şi anume a unei fete pe nume Andonie Cătălina ce murise cu puţin timp în urmă (n. 11 Decembrie 1972, m. 15 februarie 2008).

Cei de la televiziuni s-au înfăţişat la faţa locului cu camere de luat vederi, încercând să surprindă fenomenele paranormale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu