miercuri, 5 august 2009

Fata din Umbră


Era o vreme când stăteam doar pe Yahoo!Messenger. Într-o bună zi m-am gândit să mă apuc să joc Triburile (un joc de strategie online). M-a influenţat şi prietenul meu cel mai bun care îmi povestea mereu despre acest joc. Zis şi făcut, m-am înregistrat pe site, dar jocul nu mă atrăgea deloc. A doua zi cotrobăiam eu pe internet, când îmi aduc aminte de Triburile. Am intrat repede pe site să dau construcţii şi să citesc forumul, chiar dacă nu înţelegeam o noimă. Zi de zi am intrat, şi astfel a început să îmi placă, chiar devenisem obsedat după el.

După ceva timp devenisem chiar bunicel, intrasem într-un trib puternic unde mi-am făcut mulţi prieteni. Acolo am întâlnit şi o fată cu o poreclă mai ciudată: "Păturica", pe numele adevărat Anda. Cu ea pierdeam o grămadă de timp pe forum discutând diverse lucruri. I-am cerut ID-ul de Messenger, pentru a vorbi şi acolo, dar şi numărul de telefon, pentru a vorbi prin mesaje. Am vorbit o groază cu ea, dar mi se părea ciudat că nu vroia să îmi dea poze cu ea, şi nici să răspundă la apeluri. Acest lucru mi-a dat de gândit... Poate este doar timidă, sau poate... este un spirit, sau un extraterestru. Problema este că nu voi afla niciodată, deoarece evită să ne întâlnim în realitate. Poate este vreo-un spion de la KGB, cine ştie? Pentru mine a fost, este, si va rămâne "Fata din Umbră".

10 comentarii:

  1. well ... ce pot spune? chiar ma impresionat. probbil k este chiar fata din umbra .. sau poate ... nui place cum iese in poze.:))
    anyway .. in caz k dai d fata din umbra sami zici si mie :>

    RăspundețiȘtergere
  2. woaw....Anda!stiu ca existi :)...esti cea mai buna prietena a mea...deci existi...:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu există că nu dă poze, şi da, ea este fata... =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că este cel mai citit articol =)).

    RăspundețiȘtergere
  5. poate plm..e baiat si deaia nu da poze..//fostu` coleg

    RăspundețiȘtergere
  6. =)) e fata :> si poza am vazut cu ea :-"

    RăspundețiȘtergere