miercuri, 5 august 2009

Paşapoarte Biometrice, cu satana-n buzunar?

Exista doua tipuri de motive pentru care nu ar trebui sa acceptam pasapoartele cu cipuri:

1. Din p.d.v. laic: datele (atat de) personale pe care le contin aceste cipuri nu sint criptate, cu alte cuvinte oricine are un scanner (care pe moment are o raza de actiune de pana la 90 de metri, dar care mai tarziu va putea fi marita), poate avea acces la datele noastre din acel cip pentru ca nu exista nici un "password" care sa impiedice accesarea lor. Pe de alta parte, dupa cum se stie, cipurile pot fi clonate, cu alte cuvinte reproduse. Exista destul de multi indivizi care ar putea avea acces la o astfel de tehnologie. Deci te poti trezi cu crime si jafuri puse in seama ta, de catre cineva care ti-a furat indentitatea, tot asa cum, in functie de cum vor evolua lucrurile (foarte probabil se va merge si pe BULETINUL cu cip, dupa cum o arata dezbaterile din Parlamentul European din 14 ianuarie a.c.), te poti trezi deposedat de bunuri, de bani, de catre "sosia" ta de ID. Asta pe langa faptul ca nimeni nu-ti garanteaza bunacredinta a angajatilor statului care au acces la aceste date.

Este inutil de spus ca acest gen de initiative cuplat cu legile de ascultare a convorbirilor nu sunt decat niste pasi spre controlul total, mult mai rau decat cel comunist pentru ca este mult mai intim si mai bine pus la punct tehnologic)

2. Din punct de vedere religios- aici cred ca s-a vorbit destul de mult pe tema asta, si n-am sa spun decat ca: cipul contine intr-adevar 666, dar dincolo de asta el este evident o faza premergatoare pentru implantul de cip. Nu o spun eu ci chiar ei, vezi de ex:
(dar sunt multe materiale pe tema asta).

Care este problema cipului in corp pana la urma? Se reduce toata problema numai la numarul 666? De ce este Biblia atat de radicala: cei care primesc cip-ul nu mai au nici o sansa la manturire? In fond au fost oameni, ca Sf. Ciprian, care s-au dat initial diavolului, dar apoi si-au venit in fire, si au ajuns pe cele mai mari trepte ale sfinteniei.

Problema este ca cipul care se vrea a ne fi implantat in corp, sub diverse pretexte (gen identificare mai usoara, nu-l pierzi, terorism si alte prostii), va fi un mod de supraveghere nu numai fizica (adica unde esti si ce faci), nu numai ca va fi o modalitate foarte usoara de a controla si elimina persoanele care nu sunt "political correct" prin simpla inchidere a cipului care nu-i mai permite accesul nici macar la mincare, dar cel mai grav, activitatea cerebrala, cu alte cuvinte acei centri nervosi care sint responsabili de tot ceea ce inseamna comportament si gandire, de ceea ce reprezinta insasi esenta umana vor fi controlati si ajustati. La ora actuala sub pretextul imbunatatirii memoriei sau a sanatatii se face propaganda la "ultimul racnet" cipurile din creier.


Ori asta inseamna ca odata primit acel cip, iti pot ajusta frecventa electromagnetica in asa fel incit sa gindesti numai cum vor ei (foarte probabil doar munca si distractie)- adica nu vei mai putea sa te rogi, nici nu vei mai vrea macar sa te rogi , si sa ai in general, o gandire de tip reflexiv- meditativ, de intoarcere in sine.... prin urmare libera vointa iti este anulata si te pui complet la discretia celor care conduc aceasta lume, care asa cum stim si o vedem la fiecare pas nu-i slujesc lui Dumnezeu ci diavolului. In consecinta odata primit cip-ul.... adio mantuire, nici nu te mai poti gandi la ea macar.

Prin urmare pasaportul cu cip trebuie respins mai ales pentru ca el este un pas premergator si pregatitor implantului de cip!

Un comentariu: